Gearchiveerd: Uitnodiging H.I. Rapidtoernooi

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert de Christelijke Schaakvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Amersfoort traditiegetrouw haar jaarlijks Rapidtoernooi.
Het toernooi wordt nu al voor de twaalfde keer gesponsord door Holland Innovative BV, een Kenniscentrum op het gebied van technologie, project engineering en project management gevestigd te Eindhoven.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Plaats
Het toernooi zal plaatsvinden in ons clublokaal in de Martuskerk aan de Copernicusstraat 18 (Leusderkwartier) in Amersfoort. Telefoon: 0334613689
Aanvang
De officiële opening is om 09.45 uur, zodat de partijen om 10.00 uur kunnen beginnen.
Indeling
De groepen bestaan uit 6 spelers ingedeeld naar speelsterkte.
Speeltempo
25 minuten per persoon per partij.
Prijsuitreiking
Rond 16.15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

6 prijzen per groep. Iedereen gaat dus met een prijs(je) naar huis!!

Consumpties
Koffie, thee, frisdranken, soep, kroketten, frikadellen en broodjes zijn tegen redelijke prijzen verkrijgbaar aan de bar.

Inschrijving
De eenvoudigste manier om u op te geven is via het daarvoor bestemde Aanmeldingsformulier.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 voor senioren en € 3,50 voor junioren t/m 15 jaar. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór woensdag 9 januari 2019.