Externe Competities

1. Ons Genoegen speelt in het seizoen 2021-2022 met een zestal mee in Klasse 2B van de externe competitie van de SOS.
(SOS komt van de beginletters van de drie regionale bonden Stichts Gooische Schaakbond, Oostelijke schaakbond en Schaakbond Overijssel.)

Het (nog resterend) wedstrijdprogramma van ons zestal is:
maandag 16 mei uit tegen Barneveld 2 (in Bennekom)

2. Verder speelt Ons Genoegen dit seizoen met een viertal in Klasse 2C van de competitie van de Stichts Gooische Schaakbond. In deze klasse spelen verder nog Moira Domtoren (Utrecht), Hoevelaken 2 en ZZC (Zaltbommel Zuilichem Combinatie; speellokaal in Nieuwaal, Bommelerwaard). Deze groep van 4 teams speelt een dubbelrondige competitie.

Het (nog resterend) wedstrijdprogramma van het viertal is:
maandag 13 dec. uit tegen ZZC 2 (wordt gespeeld op maandag 23 mei)

Verslagen van gespeelde externe wedstrijden zijn te lezen in de sub-rubriek Bijdragen van Leden > Wedstrijdverslagen. Ook door hier te klikken.