Externe Competities

1. Ons Genoegen speelt in het seizoen 2021-2022 met een zestal mee in Klasse 2B van de externe competitie van de SOS.
(SOS komt van de beginletters van de drie regionale bonden Stichts Gooische Schaakbond, Oostelijke schaakbond en Schaakbond Overijssel.)

Het wedstrijdprogramma van ons zestal is:
donderdag 16 sept. thuis tegen Wageningen 2
vrijdag 8 okt. uit tegen Hoevelaken 1
donderdag 4 nov. thuis tegen Doorn Driebergen 2
maandag 6 dec. uit tegen Rhenen 1
donderdag 13 jan. thuis tegen Soest 2
vrijdag 18 febr. uit tegen En Passant 3
donderdag 17 mrt. thuis tegen Bennekom 1
maandag 4 apr. uit tegen Hoogland 3
maandag 16 mei uit tegen Barneveld 2 (in Bennekom)

2. Verder speelt Ons Genoegen dit seizoen met een viertal in Klasse 2C van de competitie van de Stichts Gooische Schaakbond. In deze klasse spelen verder nog Moira Domtoren (Utrecht), Hoevelaken 2 en ZZC (Zaltbommel Zuilichem Combinatie; speellokaal in Nieuwaal, Bommelerwaard). Deze groep van 4 teams speelt een dubbelrondige competitie.

Het wedstrijdprogramma van het viertal is:
donderdag 2 dec. thuis tegen Moira Domtoren
maandag 13 dec. uit tegen ZZC
donderdag 27 jan. thuis tegen Hoevelaken 2
vrijdag 25 febr. uit tegen Moira Domtoren
donderdag 31 mrt. thuis tegen ZZC
vrijdag 22 apr. uit tegen Hoevelaken 2

Verslagen van gespeelde externe wedstrijden zijn te lezen in de sub-rubriek Bijdragen van Leden > Wedstrijdverslagen. Ook door hier te klikken.