Competitie Senioren

Aan de interne competitie 2019-20 deden 22 spelers mee.

Elke week werd er een indeling gemaakt volgens het door veel clubs gehanteerde Keizersysteem.

Voor actuele informatie over deze competitie, zie:
Ranglijst
Interne Elolijst *)

Behalve de situatie na de laatst gespeelde ronde, zijn ook de uitslagen van alle eerdere ronden in het seizoen 2019-20 te raadplegen: hier.

Naast een interne Elo-lijst is er ook de KNSB-ratinglijst *), die een aantal keren per jaar geactualiseerd wordt.

*) Voor meer informatie over de Elo-rating en het berekenen ervan, zie de betreffende pagina.

Mededeling: In verband met de Corona-crisis hebben we de interne competitie 2019/20 voortijdig moeten beëindigen.
De standen na ronde 24 zijn daarmee de eindstanden van dit seizoen geworden.

Maar zoals het er nu naar uit ziet kunnen we in september a.s wel weer met een nieuwe competitie beginnen. Uiteraard gelden hiervoor dan, vanwege de Corona, een aantal beperkende protocollen en regels.
Allereerst die van het NOC*NSF en van de KNSB, ze zijn te vinden op de site van de schaakbond.
Ook voor de verhuurder van ons speellokaal, de Martuskerk, geldt een nadrukkelijk protocol.

Uitgaande van de bovengenoemde bepalingen hebben we, als club, een document opgesteld waarin wordt samengevat waar we ons aan hebben te houden.