Competitie Senioren

Aan de interne competitie 2019-20, die op 12 september van start is gegaan, doen momenteel 20 spelers mee.

Elke week wordt er een indeling gemaakt volgens het door veel clubs gehanteerde Keizersysteem.

Voor actuele informatie over deze competitie, zie:
Ranglijst
Interne Elolijst *)

Behalve de situatie na de laatst gespeelde ronde, zijn ook de uitslagen van alle eerdere ronden in het seizoen 2019-20 te raadplegen: hier.

Naast een interne Elo-lijst is er ook de KNSB-ratinglijst *), die een aantal keren per jaar geactualiseerd wordt.

*) Voor meer informatie over de Elo-rating en het berekenen ervan, zie de betreffende pagina.

Mededeling: In verband met de Corona-crisis is de Martuskerk in elk geval tot 6 april a.s. gesloten. Dus tot die datum (en misschien nog langer) zijn er geen schaakactiviteiten bij Ons Genoegen in clubverband.