Interne Competitie

Voor de interne competitie 2021-22 staan er momenteel 18 spelers op de deelnemerslijst.

Elke week werd er een indeling gemaakt volgens het door veel clubs gehanteerde Keizersysteem.

Voor actuele informatie over deze competitie, zie:
Ranglijst
Interne Elolijst *)

Behalve de eindstand, na de laatst gespeelde ronde, zijn ook de uitslagen van alle eerdere ronden in het seizoen 2021-22 te raadplegen: hier.

Naast een interne Elo-lijst is er ook de KNSB-ratinglijst *), die een aantal keren per jaar geactualiseerd wordt.

*) Voor meer informatie over de Elo-rating en het berekenen ervan, zie de betreffende pagina.

De clubavond van 25 november is afgelast. De opkomst was, vooral vanwege de coronaperikelen, te klein. Hopelijk kunnen we op 2 december de draad weer oppakken!

Nog steeds gelden er een aantal beperkende protocollen, vanwege de Corona-pandemie.
Allereerst die van het NOC*NSF en van de KNSB, ze zijn te vinden op de site van de schaakbond.
Ook voor de verhuurder van ons speellokaal, de Martuskerk, geldt een nadrukkelijk protocol.

Uitgaande van de bovengenoemde bepalingen hebben we, als club, een document opgesteld waarin wordt samengevat waar we ons aan hebben te houden.