Competitie Jeugd

Op 13 september is ook de jeugd begonnen met een nieuwe competitie.
Op de foto hieronder is de groep te zien waarmee dit seizoen is gestart.

Op de eerste clubavond, 13 september, zijn door onze voorzitter de prijzen voor de Jeugd uitgereikt.
De clubkampioen, Jonatan Hobbelman, kreeg de wisselbeker, alsmede een gouden medaille. Voor de nummers 2 en 3 Benjamin Hobbelman en Dagmar van de Brink was er resp. zilver en brons.
De winnaar van de zomercompetitie voor groep A, Benjamin Hobbelman, ontving de wisselbeker voor de zomerkampioen. Voor de winnaar van groep B Hein van de Kerk was een jeugdschaakboek beschikbaar.
Curieus is dat vorig seizoen Benjamin clubkampioen was en Jonatan zomerkampioen. De rollen zijn dus nu omgedraaid!

Nu de uitslagen van ronde 2 (20 september):
Geerten – Tom     0-1
Benjamin – Silas  1-0
Daniel – Jonathan 0-1
Dagmar – Nathan  1-0

Lucas was deze keer degene die het tegen Arnold mocht proberen. Arnold won, en liet zich deze keer niet verrassen zoals tegen Jonathan verleden week. (Jonathan heeft toen gewonnen, en het was dus geen remise zoals ik per ongeluk schreef!).
Koplopers nu zijn Benjamin en Dagmar met beide twee punten.

De meeste partijen werden nu genoteerd. Op 4 oktober besteden we daar extra aandacht aan.

NB. Tom Bekius is de komende  week met vakantie. Henk Juffer is er dan, samen met Arnold Röst en Cor IJsselstijn).